zorgen

Onze aanpak

Het inrichten van zorg- of zorg gerelateerde instellingen vergt een specifieke aanpak en benadering. Vanwege de strenge wet- en regelgeving ten aanzien van veiligheid en hygiëne is het inventariserend voortraject heel belangrijk. Wij zien geen enkele beperking om huiselijkheid, duurzaamheid en lange-termijn visie te matchen met uw budget.

Exclusiviteit

We kennen de knelpunten en de mogelijkheden om functionaliteit en sfeer naadloos op elkaar af te stemmen. In onze huis-collectie zult u uitsluitend meubelen aantreffen, die die toets glansrijk zullen doorstaan. Denk daarbij bijv. aan onze unieke “anti-wiebelstoel”, onze muziekstoel en onze modulaire banken en fauteuils met uitneembare zittingen.  Unieke meubelen, want uitvoering en samenstelling immers exclusief voor u gefabriceerd! Zelfs maatwerk meubilair mogelijk! Uw huisstijl en identiteit werden niet eerder zo ver doorgevoerd als door onze (desgewenst integrale) aanpak.

Missie

Het creëren van een omgeving waarin het voor zowel cliënt/gebruiker (zorgontvanger) als zorgmedewerker (zorgverlener) fijn en veilig vertoeven is.