waarom_gr

Gemak
Want wij nemen u veel zorg uit handen, daar waar het interieur zaken betreft. In een inventariserend gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen tegen de achtergrond van het gebruik van de betreffende ruimte. U met uw info en inbreng, wij met onze ervaring en kennis van de inrichtingsmogelijkheden, uitgaande van kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Een presentatie met een heldere prijsopgave zal het onderwerp van het volgende gesprek met u zijn.

 

 

Kwaliteit
Geldend voor zowel ons (kleur-) advies als de transparante manier waarop we met elkaar om willen gaan. U bepaalt – wij dragen aan.  

Inzet
Een concept waar we allemaal blij van worden en dat gegarandeerd lange tijd voor veel gebruiksplezier zal zorgen. Kwaliteit gewaarborgd, want we werken uitsluitend samen met fabrikanten die staan voor hun product en dat ondersteunen met goede service en vakmanschap. 

Huis-collectie
Een representatie daarvan vindt u in onze showroom. Maar onze blik reikt verder: wij willen het max. haalbare en zien het als een uitdaging om voor elk budget de beste oplossing te vinden!

Flexibiliteit
Komt het u beter uit dat we elkaar eens in de avonduren spreken? U zegt het maar: we prikken graag een datum en tijdstip die u het beste schikt.

Prijs
Want we voelen ons verplicht u BEST BUY te bieden, door te putten uit onze zorgvuldig geselecteerde huis-collectie.

Continuïteit
Want wij gaan niet voor één keer, maar willen vaker bij u over de vloer kunnen komen.Met bijvoorbeeld nieuws, verbeteringen, onderhoudstips maar ook met snelle en passende service, daar waar dat soms nodig is. Bruikleen meubilair, tijdelijke oplossingen …. Wat kan maar nodig zijn? Wij gáán er voor dat u dóór kunt!